ІНСТРУКЦІЯ З ВИКОРИСТАННЯ

Перед використанням вимийте посуд у гарячій воді з милом, потім обполосніть і висушіть.

Для найкращого результату готуйте на слабкому або середньому вогні. Сильний вогонь може призвести до пригорання та прилипання продуктів.

Щоб запобігти прилипанню продуктів під час смаження, тушкування або запікання, розігрійте посуд на маленькому вогні протягом 1-2 хвилин.

Виберіть найбільш підходящу за розмірами конфорку для досягнення найкращого результату.

При використанні газової плити не допускайте, щоб полум'я зачіпало боки посуду.

За необхідності додайте потрібну вам кількість олії.

Не залишайте посуд без нагляду під час приготування.

Під час приготування їжі рекомендується вмикати витяжку або відкривати вікно.

Не ріжте продукти ножем безпосередньо в посуді.

Щоб уникнути травм під час поводження з гарячим посудом використовуйте прихват або кухонні рукавиці.

НЕ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ

Використання абразивних засобів для чищення може призвести до псування глянцевого покриття посуду та призвести до його швидкого вицвітання, також не використовуйте металеві губки, абразиви, лужні або агресивні засоби догляду, які містять у своєму складі аміак або хлор.

Не залишайте порожній посуд на гарячій конфорці або відкритому полум'ї. Якщо ви випадково залишили посуд без нагляду, то дайте йому охолонути природним чином, не охолоджуйте посуд відразу після приготування - це може призвести до деформації.

Не допускайте перегрівання порожнього посуду.

ДОГЛЯД ЗА ПОСУДОМ

Якщо ви помітили на поверхні посуду подряпини, замініть мийний засіб і губку на м'якші.

Щоб уникнути прилипання продуктів після приготування, витягніть продукти з посуду й відразу ж налийте в нього трохи води.

Щоб видалити сліди пригорілих продуктів, налийте в посуд трохи теплої мильної води, потім прокип'ятіть протягом 5-10 хвилин. Після виконаних маніпуляцій помийте посуд звичайною губкою.

Мийте посуд у теплій воді, використовуючи звичайну або нейлонову губку, також можете використовувати кухонний рушник.

Після миття насухо витріть посуд, щоб на ньому не залишалося плям від води.

Ніколи не використовуйте засоби для чищення, призначені для духовки, а також металеві губки або будь-які інші предмети для чищення, зроблені з металу, не використовуйте агресивні засоби для чищення на основі хлору.

Коричневі, сині плями або різнокольорові кола на поверхні посуду є нормальним явищем, використовуйте лимонний сік або розчин лимонної кислоти, щоб їх усунути.

Посуд пристосований до миття в посудомийній машині.

Під час транспортування посуду використовуйте індивідуальну упаковку.

Зберігайте посуд у сухому та прохолодному місці.

ГАРАНТІЯ ВИРОБНИКА

Гарантія дійсна протягом двох років з моменту покупки для всіх предметів кухонного посуду Resto Kitchenware. Посуд з колекції Crater і Achird, які зроблені з використанням технології TRI-PLY (18/10 неіржавіюча сталь + алюміній + 18/10 неіржавіюча сталь), має право на збільшену гарантію в розмірі 10 років. Зверніть увагу, що гарантійне обслуговування не подовжує і не розпочинає новий гарантійний термін.

Ця гарантія поширюється на дефекти матеріалів або виробництва.

Єдине і виняткове зобов'язання виробника за цією гарантією обмежується заміною дефектного виробу. Виробник залишає за собою право надати натомість виріб такої самої або вищої вартості.

Гарантія не дає права на пред'явлення додаткових вимог. Крім того, передбачені законом права на гарантію можуть бути реалізовані безкоштовно - ці права не обмежуються гарантією. Це також стосується прав щодо продавця, у якого споживач придбав виріб. Гарантія не поширюється на комерційне використання виробу.

Гарантія не поширюється на природні зміни зовнішнього вигляду виробу, що виникли в процесі експлуатації:

1.

Механічні пошкодження зовнішнього або внутрішнього покриття (подряпини, потертості тощо).

2.

Природна зміна кольору металу*, плями, вапняні розводи тощо.

* Надмірний перегрів або приготування певних продуктів (помідорів, лимона, овочів, солінь тощо) можуть призвести до появи золотистих або синіх плям, що є нормою для посуду з неіржавіючої сталі та жодним чином не впливають на функціональність посуду або якість приготування їжі. Ці плями можна видалити за допомогою спеціального засобу для чищення неіржавіючої сталі.

3.

Пошкодження, спричинені неправильним використанням посуду: перегрівання, падіння виробу або його навмисна поломка.

4.

Пошкодження, спричинені звичайним зносом: наприклад, подряпини, вм'ятини, плями, зміна кольору поверхні або інші пошкодження, які не впливають на функціональність посуду.

5.

Пошкодження, спричинені неправильним поводженням та іншими обставинами: недбалістю, псуванням, неправильним використанням, корозією, пожежею, повінню, крадіжкою, стихійним лихом, екстремальними температурами або недотриманням інструкцій виробника щодо використання та догляду.

6.

Пошкодження або поломки внаслідок падіння або іншого впливу.

7.

Пошкодження зовнішнього покриття внаслідок неправильного догляду (використання хімічних засобів, жорстких абразивних губок або засобів для чищення, у складі яких є абразивні речовини, використання в посудомийних машинах).

Copyright © 2025-present EDG Group, Inc. All rights reserved.